Shopping   Stiri  

Omniasig - Informatii

Omniasig

VIZIUNE

Ce vrem sa fim?

Vrem sa transformam conceptul de companie de asigurari si sa-l ducem la un alt nivel, definindu-ne ca un “one stop shop” financiar. Desi consecventi in comunicare, vrem ca abordarea noastra sa fie diferita, pentru ca fiecare client este unic. Dorim sa ne facem meseria cu maximum de profesionalism ca si consilier financiar al familiei, dar si ca un partener de afaceri pe care clientii se pot baza indiferent de situatie.

MISIUNE
Cum ne punem in practica viziunea?

Investim resurse pentru a ne intelege clientii si ne dedicam intreaga noastra activitate satisfacerii nevoilor lor de servicii de asigurare. Suntem peste tot, aproape de fiecare client in parte. Venim in permanenta cu solutii noi din punct de vedere al produselor, serviciilor si tehnologiei oferite.

VALORI
Valorile cheie care sustin identitatea noastra corporatista:

Incredere

Consideram ca relatia pe care trebuie sa o ai cu noi este ca aceea pe care o ai cu doctorul tau: mergi la controale ca sa previi boala, iar in caz ca patesti ceva, ai incredere totala in el ca va rezolva problema. De aceea noi consideram ca aceasta este cea mai importanta valoare a noastra. Existam ca sa ne ocupam in locul tau de lucurile rele care ti se pot intampla.
Autenticitate
Urmarim atat tendintele pietei cat si nevoile clientilor, insa nu copiem si nu ne repetam. Ne plac inovatiile si incurajam abordarile avangardiste. Nu vrem sa pretindem ca putem prezice viitorul; noi traim viitorul in prezent.
Transparenta
Ne preocupam in permanenta de educarea clientilor nostri pentru ca acestia sa constientizeze importanta si necesitatea produselor de asigurare. Rolul nostru este sa ii informam despre potentialele riscuri existente si sa le oferim maximum de protectie prin serviciile oferite.


Companii asemanatoare:
Euroins / Generali Asigurari / Platinum Asigurari / Asirom / Omniasig / Ardaf / Astra Asigurari

Opinii Omniasig

Vezi mai multe opinii     Adauga opinia ta
Omniasig are mai putin de 5 opinii si nu putem calcula un calificativ relevant!