Shopping   Stiri  

Generali Asigurari - Informatii

Generali Asigurari

Generali Romania – Scurta prezentareGenerali Romania este noua companie rezultata in urma fuziunii a doi asiguratori importanti, Generali Asigurari si Ardaf, fiecare cu o traditie de aproape 20 de ani in domeniul asigurarilor.
Generali Romania beneficiaza de reputatia de asigurator de incredere si se numara intre primii 5 jucatori din piata (dupa volumul de prime brute subscrise in 2010 de cei doi asiguratori, 657 mil. lei).
Noua companie vine cu o oferta complexa de produse de asigurare, de viata si generale, pe care le va distribui prin intermediul celor doua retele de distributie ale Generali Asigurari si Ardaf, care cumuleaza peste 200 de unitati de vanzare.
Viziunea companiei pe termen lung este sa devina cel mai de incredere asigurator si unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania.
Generali Romania este membra a Grupul Generali, unul dintre cei mai importanţi asigurători şi principalul jucător pe segmentul asigurărilor de viaţă din Europa, cu prime brute subscrise de peste 73 mld. EUR, în 2010. De asemenea, Generali este una dintre cele mai importante companii pentru administrarea activelor, cu o valoare de peste 400 miliarde EUR în 2009, şi un operator unic în domeniul imobiliar, cu un portofoliu de proprietăţi de peste 24 mld. EUR.
Cu 85.000 de angajaţi la nivel global şi 70 de milioane de clienţi în 60 de ţări, Grupul ocupă o poziţie de top în Europa Occidentală şi un loc din ce în ce mai important în Europa de Est şi în Asia. Compania mamă, Assicurazioni Generali, este listată la Bursa din Milano (GASI.MI, G.IM) şi are un rating AA- conform Standard & Poor’s şi un rating Moody’s Aa3.


Companii asemanatoare:
City Insurance / Generali Asigurari / Carpatica Asigurari / Uniqa Asigurari / Asirom / BCR Asigurari / Ardaf

Opinii Generali Asigurari

Vezi mai multe opinii     Adauga opinia ta
Generali Asigurari are mai putin de 5 opinii si nu putem calcula un calificativ relevant!