Shopping   Stiri  

City Insurance - Informatii

City Insurance

Compania City Insurance a fost înfiinţată în anul 1998, la iniţiativa unui grup de investitori români şi a început să activeze din anul 2001. În anul 2008, City Insurance a fost prima companie din piaţa locală de profil care a început să vândă produse pe o altă piaţă europeană. Afacerile derulate pe piaţa din Italia au susţinut intr-un ritm alert creşterea cifrei de afaceri a companiei.

Anul 2009 a marcat trecerea City Insurance la o nouă strategie de business, axată pe extinderea portofoliului de produse şi intrarea pe alte segmente ale pieţei de asigurări, altele decât cele pe care compania era prezenta în mod tradiţional.

În toamna anului 2009, City Insurance a participat la constituirea pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale – PAID, considerând că este importantă implicarea în realizarea proiectului privind asigurarea obligatorie a locuinţelor.

Ca acţionar al PAID, City Insurance este motivată să dezvolte produse competitive de asigurare facultativă a locuinţelor, care să vină în completarea poliţei obligatorii. La finele anului 2009, City Insurance a obţinut autorizarea pentru practicarea asigurării obligatorii de răspundere civilă auto – RCA.


Companii asemanatoare:
BCR Asigurari / Ardaf / Euroins / Astra Asigurari / Carpatica Asigurari / Platinum Asigurari / Omniasig

Opinii City Insurance

Vezi mai multe opinii     Adauga opinia ta
City Insurance are mai putin de 5 opinii si nu putem calcula un calificativ relevant!