Shopping   Stiri  

BCR Asigurari - Informatii

BCR Asigurari

Evolutia/Istoria companiei


Inca de la infiintare, in anul 2001, BCR ASIGURARI - membra a Grupului BCR, si-a propus sa devina o companie puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari din Romania.

Membra a Grupului Erste BCR, pana la finele anului 2008, BCR ASIGURARI a reusit - inca din primii 2 ani de activitate - prin seriozitate, perseverenta si efort continuu sa isi atinga obiectivul pricipal, acela de a detine un loc intre primele companii de profil din Romania, pe segmentul asigurarilor generale. De asemenea, indiferent de modificarile efectuate in structura portofoliului, BCR ASIGURARI si-a mentinut pozitia in clasament, dovedind astfel eficienta unui management de inalta clasa, precum si adaptarea permanenta la cerintele pietei.

Dinamica inregistrata in fiecare an, superioara intotdeauna ritmului de crestere a pietei, a demonstrat capacitatea companiei de a identifica si fructifica la maxim oportunitatile mediului de afaceri.

In acest context, dezvoltarea retelei de distributie a venit ca un raspuns firesc la solicitarile din partea clientilor. La 31.12.2008, BCR ASIGURARI dispunea de o retea teritoriala formata din 155 de unitati, din care 55 sucursale si 100 agentii. In scopul atingerii principalului obiectiv propus, respectiv mentinerea si ascensiunea in top-ul primilor asiguratori de pe piata romaneasca, BCR ASIGURARI si-a stabilit linii directoare precise, avand in vedere specificul mediului concurential romanesc, dar si nevoile tot mai accentuate ale clientilor pentru protectie:

    » actualizarea si diversificarea permanenta a portofoliului de produse;
    » crearea unei relatii viabile, de lunga durata cu clientii;
    » crearea unei relatii viabile, de lunga durata cu clientii;
    » flexibilitatea si calitatea ofertei;
    » imbunatatirea continua a calitatii serviciilor.

La inceputul anului 2009, o data cu finalizarea preluarii companiei de catre VIENNA INSURANCE GROUP, BCR ASIGURARI si-a propus sa dezvolte si sa diversifice portofoliul de produse oferit clientilor, dovedind implicare in aspecte care reprezinta puncte de interes comun pentru jucatorii din industria asigurarilor, recunoscand importanta colaborarii si consultarilor dincolo de competitie.

BCR ASIGURARI este o societate de asigurari solida, cu fonduri de rezerva adecvate, atent adminisitrate si care a dezvoltat relatii de afaceri cu cele mai mari companii de reasigurare din lume, oferind o gama variata de produse, care acopera diverse tipuri de riscuri.

Misiunea companiei


Pentru ca intelegem dificultatile cauzate de producerea unui eveniment nedorit, misiunea noastra este de a reprezenta un sprijin solid si prompt pentru clientii nostri, in momentele dificile ale acestora, fata de care ne-am luat angajamentul ferm sa ii protejam.

Compania isi va desfasura activitatea astfel incat sa asigure profitabilitate pentru actionari si sa devina un membru respectat al societatii romanesti.


Companii asemanatoare:
Ardaf / Generali Asigurari / Credit Europe Asigurari / Groupama Asigurari / Uniqa Asigurari / City Insurance / Astra Asigurari

Opinii BCR Asigurari

Vezi mai multe opinii     Adauga opinia ta
BCR Asigurari are mai putin de 5 opinii si nu putem calcula un calificativ relevant!