Shopping   Stiri  

Asirom - Informatii

Asirom

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP (VIG). ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

Cine este VIENNA INSURANCE GROUP (VIG)?


Cu peste 180 ani de traditie in business-ul sigurantei, VIENNA INSURANCE GROUP (VIG) dispune de o putere financiara considerabila, care ii permite sa-si mentina independenta si sa-si continue cresterea sustenabila in tarile Europei Centrale si de Est. In martie 2008, Bursa de valori din Viena a lansat indicele VONIX, in calculul caruia au intrat primele 29 de companii din Austria, intre care VIENNA INSURANCE GROUP (VIG) isi aduce o contributie importanta.
Grupul Vienna Insurance Group (VIG) listat la Bursa din Viena este unul dintre grupurile cele mai importante de asigurare din Europa Centrala si de Est cu sediul in Viena. In afara sediilor din Austria, Vienna Insurance Group este deasemenea activa, prin filialele si holdingurile de companii de asigurari in tari precum: Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. In plus, Wiener Städtische Versicherung are sucursale in Italia si Slovenia; Donau Versicherung are o sucursala in Italia.
Pe piata austriaca, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat de catre Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.

.

Pe plan international, VIENNA INSURANCE GROUP este perceputa cu urmatoarele atribute:

    Unul dintre liderii pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est;
    Peste 180 ani de experienta;
    Siguranta si securitate;
    Potential de crestere permanenta.

Cine este ASIROM?

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare. Este unul din cele mai importante motive pentru care ASIROM a fost votata pentru al treilea an consecutiv ca fiind cel mai de incredere asigurator al Romaniei*.

ASIROM inseamna mai mult decat o companie de asigurari, ASIROM inseamna pentru clientii sai prietenul statornic si partenerul puternic care le ofera "pachete" de beneficii:

    Polite "croite" in functie de doleantele clientului;
    Retea teritoriala nationala puternica;
    Experienta si stabilitate;
    Putere financiara si know-how international al VIENNA INSURANCE GROUP.


Calitatea deosebita a produselor si serviciilor ASIROM a condus la acordarea de catre binecunoscutul organism de certificare Moody International a certificatului standardului calitatii ISO 9001.ASIROM - PRIETENUL STATORNIC AL ROMANULUI


Companii asemanatoare:
Credit Europe Asigurari / Omniasig / Platinum Asigurari / Asirom / Astra Asigurari / Generali Asigurari / BCR Asigurari

Opinii Asirom

Vezi mai multe opinii     Adauga opinia ta
Asirom are mai putin de 5 opinii si nu putem calcula un calificativ relevant!