Shopping   Stiri  

Asigurari manageri

Pe segmentul asigurarilor de raspundere civila profesionala se numara si asigurarile pentru manageri. O astfel de polita ajuta directorul unei companii sa isi poata continua afacerea fara probleme in momentul in care apare o situatie dificila, care necesita despagubiri materiale. Asiguratorul preia riscul si plateste sumele de bani necesare pentru rezolvarea problemei aparute.

O asigurare de acest tip acopera pierderile financiare provocate de diverse actiuni desfasurate in cadrul activitatii profesionale, precum: decizii de management gresite, o proasta conducere a companiei, falimentul firmei sau insolvabilitatea acesteia, la care se adauga si asigurarea cheltuielilor facute in procesele civile si tot ceea ce inseamna cheltuieli in instanta.

Asigurarea de acest tip se poate face atat pe persoana fizica, cat si pe persoana juridica. In ceea ce priveste cel de-al doilea caz, o companie se asigura pentru riscuri precum schimbarea proprietarilor, o competitie greu de controlat care afecteaza firma, majorarea de capital sau anumite controale de reglementare.

Polita pentru manageri se incheie pe perioada unui an si asigura despagubiri doar pentru activitatile companiei pe teritoriul tarii.

Atunci cand asigurarea este facuta pentru manager ca persoana fizica, in momentul in care acesta este obligat la plata unei anumite sume de bani, reprezentand o despagubire catre o terta persoana, banii vor fi virati catre companie, in limita stabilita de polita, astfel ca asiguratul va fi scutit de o raspundere integrala.

In ceea ce priveste compania, polita acopera riscul de insolvabilitate al managerului, neutralizat de valoarea indemnizatiei de asigurare, precum si riscul unui proces de lunga durata si costisitor.


Aplica acum


Nume complet:
Telefon:
Email:
Informatii asigurare:
Verificare roboti: 3 + 10 =