Shopping   Stiri  

Asigurari malpraxis

Asigurarile malpraxis reprezinta asigurari de raspundere civila si profesionala care se adreseaza segmentului de servicii medicale si farmaceutice.

Polita poate fi incheiata atat de:

- persoane fizice(medici, asistenti medicali, diverse categorii de personal sanitar – surori medicale, laboranti, tehnicieni medicali)

- cat si de catre persoane juridice (spitale, maternitati, policlinici, dispensare, sanatorii, cabinete particulare, furnizori de servicii medicale de urgenta, transport sanitar si altele).

Acest tip de asigurare are la baza necesitatea acoperirii unor riscuri, destul de des intalnite, care apar in cadrul desfasurarii activitatilor profesionale de catre personalul din domeniul medical.

Astfel, asigurarea malpraxis ofera despagubiri in locul asiguratului atunci cand acesta a comis un act de imprudenta sau de neglijenta in timpul exercitarii activitatii profesionale, act care duce la vatamari corporale, la imbolnavirea sau chiar la decesul pacientului.

De asemenea, o asigurare malpraxis acopera si eventualele pagube materiale la bunurile care apartin pacientului. In plus, se asigura si cheltuielile de judecata la care este obligat medicul in cadrul procesului civil.   


Aplica acum


Nume complet:
Telefon:
Email:
Informatii asigurare:
Verificare roboti: 6 + 5 =