Shopping   Stiri  

Asigurare CASCO

Asigurarea Casco este o polita care poate fi incheiata de posesorii de autovehicule cu scopul de a fi despagubiti in cazul in care masina este avariata sau furata.

Aceasta asigurare nu este obligatorie, optiunea de incheiere apartinandu-I exclusiv proprietarului.
In functie de societatea de asigurare, riscurile si conditiile contractuale pot fi diferite. De aceea este recomandat ca inainte de incheierea unei polite casco sa fie citit contractul. Asiguratorul are obligatia de a despagubi conform conditiilor produsului achizitionat, insa toate detaliile trebute cunoscute anterior semnarii politei.

Foarte frecvent intalnita este varianta incheierii unei polite casco cu fransiza. Alegerea acestei optiuni contribuie la diminuarea primei anuale, insa in cazul unei eventuale daune firma de asigurare despagubeste reparatiile, mai putin valoarea fransizei care este suportata de catre asigurat. Fransiza poate fi o suma fixa (exemplu:100 euro), procent din dauna sau procent din suma asigurata.

Un rol foarte important in alegerea fimei de asigurare la incheierea unei polite casco il reprezinta lista service-urilor cu decontare directa deoarece un procent semnificativ de asigurati prefera ca masina sa fie reparata intr-o reprezentanta auto.
 


Aplica acum


Nume complet:
Telefon:
Email:
Informatii asigurare:
Verificare roboti: 2 + 8 =